Päiväkoti

Auralan päiväkoti hakee lastentarhanopettajaa

Yleistä päiväkodista

Auralan päiväkodissa on vuosittain päivähoidossa noin 37 lasta. Päiväkodissa toteutetaan myös esiopetusta. Päiväkoti toimii Auralan toimitalossa, Satakunnantie 10, jossa on omat leikkipihat rakennuksen etu- ja takapihoilla. Lisäksi käytetään läheistä leikkikenttää. Päiväkoti käyttää myös Auralan kansalaisopiston luokkia ja liikuntasalia. Nämä tilat tarjoavat päiväkodille hyvät puitteet toteuttaa kädentaitoja tai harjoitella tietotekniikkaa Auralan opettajan johdolla. Auralassa on toimintaa vauvasta vaariin, joten sukupolvien kohtaaminen tapahtuu luontevasti muun muassa erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa.

Tavoitteet

Päiväkodilla on oma varhaiskasvatussuunnitelma ja esiopetussuunnitelma, jotka pohjautuvat Turun kaupungin varhaiskasvatus- ja esiopetussuunnitelmiin. Suunnitelmia päivitetään ja arvioidaan säännöllisesti. Päiväkodin tavoitteena on tukea koteja lasten hoito-, opetus- ja kasvatustehtävässä sekä edistää ja tukea lapsen yksilöllistä kasvua. Kiireettömässä ilmapiirissä varaamme riittävästi aikaa lasten leikkeihin. Lasten toiveita otetaan huomioon ja niitä toteutetaan. Lapsen kasvun kansioon kerätään lapsen omia töitä, valokuvia, haastatteluja ja sadutuksia. Kasvun kansio tuo näkyväksi lapsen ajattelua ja oppimista.

Auralan päiväkodin omavalvontasuunnitelma

Auralan päiväkodin turvallisuussuunnit

Auralan päiväkodin esiopetussuunnitelma

Liikunnan opetusta

Pätevät liikuntaleikkikouluohjaajat toteuttavat Nuoren Suomen organisoimaa liikuntaleikkikouluohjelmaa päiväkotiaikana kerran viikossa opiston salissa. Päiväkodilla on oma uimaopettaja joka työaikanaan toteuttaa 6- vuotiaiden uimaopetuksen.

Päiväkodin ruokahuolto

Naperokeittiö valmistaa aamupalan, lounaan ja välipalan.
Naperokeittiö toimii Auralan päiväkodin keittiössä.
Katso ruokalista tästä.

Naperokeittiö Oy
Mervi Savolainen
045 1252146

Päivähoitopaikan hakeminen

Päivähoitopaikkaa voi hakea palvelusetelillä: Napsauta tästä palveluseteli hakuun. Vanhempien osuus päivähoitomaksuista on 310€ – 10€/kk. Esiopetus on maksutonta. Esiopetusaika on klo. 8.30 - 12.30. Päivähoitopaikan irtisanomisaika on yksi kuukausi. Päiväkoti on suljettuna heinäkuun 2017. Heinäkuussa 2017 päivähoitoa tarvitsevalle lapselle järjestetään hoitopaikka jostakin toisesta päiväkodista.
Heinäkuu 2017 on maksuton jos lapsi on poissa päivähoidosta koko heinäkuun.
Päiväkodin aukioloaika on 6.30 -17.00

Yhteystiedot

Päiväkodin aukioloaika on 6.30 - 17.

Satakunnantie 10, 20100 Turku

Satu Heinonen, päiväkodin johtaja
p. 050 316 7705
sähköposti: paivakoti(a)aurala.fi

Auralan päiväkodin henkilökunta
p. 050 316 7705
sähköposti: auralapk(a)aurala.fi

Kartalla

Henkilökunta

Satu Heinonen, lstentarhanopettaja, päiväkodin johtaja
Kirsi Kiviniitty-Karppinen, lastenhoitaja
Minna McArdle, sosionomi 
Tuija Oinonen, lastenhoitaja
Pia Suvanto, lastenhoitaja
Anna-Mari Maunila, lastenhoitaja
Sofia Jakku, lapsen henkilökohtainen avustaja