Seniorit / Dikare

Kurssit senioreille

Aurala on viihtyisä ja lämminhenkinen matalankynnyksen kohtaamispaikka ikääntyville. Auralassa tapaat ammattitaitoiset ja ystävälliset ohjaajat, opettajat ja muun henkilöstön. Auralasta voit löytää uusia harrastuksia ja ystäviä.

Auralan senioritoiminnassa tarjotaan ikäihmisille muun muassa erilaisia kursseja, opintopiirejä, luentoja, retkiä sekä tapahtumia, joista keskeinen on Auralan Senioripäivä elokuussa.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen STEA:n avustuksella toteutettava Dikare-toiminta järjestää maksutonta opinto- ja viriketoimintaa eri asuinalueilla. (Dikare = Digitaaliset kansalaistaidot ja arvokas elämä ikäihmisille).

Dikaren sivuille pääset tästä

 

SenioriSinkut 60+

SenioriSinkut 60+  -ryhmän ensikokoontuminen Auralassa oli 2.11.2018, jossa ryhmän alaikärajaksi äänestettiin 60v, ja nimilyhenne SeSi 60+ löytyi jäädäkseen. Kokoonnumme perjantaisin klo 13-15 Aurora-salissa.

Idean ydin on ollut luoda foorumi, paikka ja aika, missä itsekseen elelevät 60+ henkilöt Suur-Turun alueelta voivat tavata uusia ihmisiä ja tutustua toisiinsa ilman korkeita kynnyksiä ja turhia jännitteitä. Ensisijaisen tärkeää ei ole, kuka olit tai mitä teit ennen. Nyt on nyt katse suunnattuna eteenpäin.

Omat ideat, jutut ja ehdotelmat otetaan lämpimästi vastaan! Mukana olijat ovat toiminnallista porukkaa, ja omassa keskuudessa päätetään, millaisiin aktiviteetteihin ryhdytään. Kaikkien ei tarvitse osallistua kaikkeen, vaan jokaisella on vapaus valita, mihin ottaa osaa ja mihin ei.

Jos koet idean puhuttelevan, niin olet tervetullut mukaan!

Auralan SenioriSinkut, Alkukevään ohjelmarunko

SeSi 60+ vuosikatselmus 2019

Auralan SenioriSinkut 1 vuotta juhlaruno

Kultaisen iän kerho

Kultaisen iän opintopiirissä yhdistyy inspiroiva ohjelma ja mukava yhdessäolo kahvitteluineen. Jokaisella kerralla on oma teemansa.  Ohjelmassa on mm. ajankohtaisia aiheita vuodenajat ja juhlat huomioiden, musiikkia, tietovisailua, luentoja, Auralan päiväkodin lasten kanssa puuhastelua, muistelua ja jutustelua. Tarkempi ohjelma jaetaan osallistujille opintopiirissä, ja osallistujien ohjelmatoiveet huomioidaan.

Kysy lisää seniorityöstä vastaavalta Minna Kuusisto, minna.kuusisto@aurala.fi tai 050-316 7707.

Matkailu ja retkeily

Kurssi sisältää matkakertomuksia, retkiä ja kulttuurimatkoja. Kurssi sopii kaikille, myös iäkkäämmille osallistujille. Retket ovat lähiseuduille tehtäviä matkoja. Tarkempi ohjelma jaetaan osallistujille syksyllä. Varsinaisille retkille ilmoittaudutaan erikseen Auralan toimistoon p. 050 3167702. Lisätietoja Minna Kuusistolt p. 050 3167707.