Seniorit / Dikare

Kurssit senioreille

Aurala on viihtyisä ja lämminhenkinen matalankynnyksen kohtaamispaikka ikääntyville. Auralassa tapaat ammattitaitoiset ja ystävälliset ohjaajat, opettajat ja muun henkilöstön. Auralasta voit löytää uusia harrastuksia ja ystäviä.

Auralan senioritoiminnassa tarjotaan ikäihmisille muun muassa erilaisia kursseja, opintopiirejä, luentoja, retkiä sekä tapahtumia, joista keskeinen on Auralan Senioripäivä elokuussa.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen STEA:n avustuksella toteutettava Dikare-toiminta järjestää maksutonta opinto- ja viriketoimintaa eri asuinalueilla. (Dikare = Digitaaliset kansalaistaidot ja arvokas elämä ikäihmisille).

Dikaren sivuille pääset tästä

 

SenioriSinkut 60+

SenioriSinkut 60+  kokoontuu Auralan tiloissa (Aurora-sali) perjantaisin klo 13-15. Keväällä viimeinen kokoontuminen on 14.6.19.. Syysaloitus on 16.8.19.

Idean ydin on ollut luoda foorumi, paikka ja aika, missä 60+ henkilöt, jotka asuvat ja elelevät itsekseen Suur-Turun alueella, voisivat tavata toisiaan ja tutustua uusiin ihmisiin ilman korkeita kynnyksiä ja turhia jännitteitä.

Näin syntyvä ryhmä on myös toiminnallinen ja se päättää keskuudessaan, millaisiin aktiviteetteihin se ryhtyy. Jokainen saa tuoda esiin ideoitaan ja juttujaan. Näihin perehdytään ja ne toteutetaan, jos suinkin mahdollista. Jokaisella on myös vapaus valita, mihin niistä ottaa osaa ja minkä jättää väliin. Valmista ohjelmaa ei ole, se tehdään itse.

Tervetuloa mukaan!

2018 vuosikatselmus

Auralan SenioriSinkut 60+, ohjelma huhtikuu-toukokuu

Kultaisen iän kerho

Kultaisen iän opintopiirissä yhdistyy inspiroiva ohjelma ja mukava yhdessäolo kahvitteluineen. Jokaisella kerralla on oma teemansa.  Ohjelmassa on mm. ajankohtaisia aiheita vuodenajat ja juhlat huomioiden, musiikkia, tietovisailua, luentoja, Auralan päiväkodin lasten kanssa puuhastelua, muistelua ja jutustelua. Tarkempi ohjelma jaetaan osallistujille opintopiirissä, ja osallistujien ohjelmatoiveet huomioidaan.

Kysy lisää seniorityöstä vastaavalta Sanna Nurmi, sanna.nurmi@aurala.fi tai 050-316 7785.

Matkailu ja retkeily

Kurssi sisältää matkakertomuksia, retkiä ja kulttuurimatkoja. Kurssi sopii kaikille, myös iäkkäämmille osallistujille. Retket ovat lähiseuduille tehtäviä matkoja. Tarkempi ohjelma jaetaan osallistujille syksyllä. Varsinaisille retkille ilmoittaudutaan erikseen netin kautta tai Sannalle p. 050 3167785.