Seniorit / Dikare

Kurssit senioreille

Aurala on viihtyisä ja lämminhenkinen matalankynnyksen kohtaamispaikka ikääntyville. Auralassa tapaat ammattitaitoiset ja ystävälliset ohjaajat, opettajat ja muun henkilöstön. Auralasta voit löytää uusia harrastuksia ja ystäviä.

Auralan senioritoiminnassa tarjotaan ikäihmisille muun muassa erilaisia kursseja, opintopiirejä, luentoja, retkiä sekä tapahtumia, joista keskeinen on Auralan Senioripäivä elokuussa.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen STEA:n avustuksella toteutettava Dikare-toiminta järjestää maksutonta opinto- ja viriketoimintaa eri asuinalueilla. (Dikare = Digitaaliset kansalaistaidot ja arvokas elämä ikäihmisille).

Dikaren sivuille pääset tästä

Kultaisen iän kerho

Kultaisen iän opintopiirissä yhdistyy inspiroiva ohjelma ja mukava yhdessäolo kahvitteluineen. Jokaisella kerralla on oma teemansa.  Ohjelmassa on mm. ajankohtaisia aiheita vuodenajat ja juhlat huomioiden, musiikkia, tietovisailua, luentoja, Auralan päiväkodin lasten kanssa puuhastelua, muistelua ja jutustelua. Tarkempi ohjelma jaetaan osallistujille opintopiirissä, ja osallistujien ohjelmatoiveet huomioidaan.

Kysy lisää seniorityöstä vastaavalta Sanna Nurmi, sanna.nurmi@aurala.fi tai 050-316 7785.

Matkailu ja retkeily

Kurssi sisältää matkakertomuksia, retkiä ja kulttuurimatkoja. Kurssi sopii kaikille, myös iäkkäämmille osallistujille. Retket ovat lähiseuduille tehtäviä matkoja. Tarkempi ohjelma jaetaan osallistujille syksyllä. Varsinaisille retkille ilmoittaudutaan erikseen netin kautta tai Sannalle p. 050 3167785.