Seniorit / Dikare

Aurala on viihtyisä ja lämminhenkinen matalankynnyksen kohtaamispaikka ikääntyville. Auralassa tapaat ammattitaitoiset ja ystävälliset ohjaajat, opettajat ja muun henkilöstön. Auralasta voit löytää uusia harrastuksia ja ystäviä.

Auralan senioritoiminnassa tarjotaan ikäihmisille muun muassa erilaisia kursseja, opintopiirejä, luentoja, retkiä sekä tapahtumia, joista keskeinen on Auralan Senioripäivä elokuussa.

Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskuksen STEA:n avustuksella toteutettava Dikare-toiminta järjestää maksutonta opinto- ja viriketoimintaa eri asuinalueilla. (Dikare = Digitaaliset kansalaistaidot ja arvokas elämä ikäihmisille).

Kysy lisää Auralan setlementti- ja seniorityövastaavalta,
p. 050-316 7708 tai Dikare-toiminnan koordinaattorilta
p. 050-316 7785.

Dikaren sivuille pääset tästä

Kultaisen iän kerho

Eri aiheista tieto- ja virikeohjelmaa eläkeikäisille. Tarkempi ohjelma ja kokoontumisaikataulu ilmoitetaan kurssilaisille kokoontumisten yhteydessä jaettavassa kuukausiohjemassa. Ohjelmassa on myös retkiä, jotka saattavat olla muinakin päivinä kuin keskiviikkona.  Retket maksetaan erikseen.

Kysy lisää seniorityöstä vastaavalta Sanna Nurmi, sanna.nurmi@aurala.fi tai 050-316 7785.

Kultainen ikä syyskuu 2017

Kultainen ikä lokakuu 2017

Kultainen ikä marraskuu 2017

Matkailu ja retkeily

Kurssi sisältää matkakertomuksia, retkiä ja kulttuurimatkoja. Kurssi sopii kaikille, myös iäkkäämmille osallistujille. Retket ovat lähiseuduille tehtäviä matkoja. Tarkempi ohjelma jaetaan osallistujille syksyllä. Varsinaisille retkille ilmoittaudutaan erikseen netin kautta tai Sannalle p. 050 3167785.

Matkailu-retkeily syyskuu 2017

Matkailu-Retkeily lokakuu 2017

Matkailu-Retkeily marraskuu 2017

Matkailu-retkeily joulukuu 2017