Ohjeet

Ohjeet ja ilmoittautuminen

Ohjeita opiskelijalle

Jotta opiskelusi tai harrastamisesi Auralassa sujuisi mahdollisimman hyvin, tutustuthan huolellisesti seuraavaan ohjeeseen ennen kursseille ilmoittautumista:

AURALAN KANSALAISOPISTO, TURKU
Satakunnantie 10
Kurssitiedustelut
puhelimitse: 050 316 7702
sähköposti: toimisto@aurala.fi
kotisivut: www.aurala.fi

Toimiston aukioloajat
ma-to 9.30-16.00
pe 9.30-15
Toimisto on kiinni 12.6.-13.8..

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Ilmoittautuminen syksyn 2017 ja kevään 2018 kursseille alkaa ma 22.5.17 klo 10.00.

Ilmoittautua voit netissä ympäri vuorokauden sekä puhelimitse ja toimistossa toimiston aukioloaikoina.

Ilmoittautuminen on sitova.
Emme ota ilmoittautumisia tai peruutuksia sähköpostitse / tekstiviestinä.
Täysille kursseille voi ilmoittautua varasijalle.

Ilmoittautuessasi saat kurssimaksulaskun. Maksuvälineinä käyvät myös Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit sekä saldo-maksukortti, RJ-kuntoiluseteli Oy:n Tyky-kuntosetelit ja Luottokunnan Virike-setelit. (Eivät käy yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviin kursseihin.) Em. seteleillä kurssimaksu on hoidettava toimistossa.

Kurssiperuutukset

Jos opiskelija peruu osallistumisen:

Kurssimaksu palautetaan opiskelijan anomuksesta vain poikkeustapauksissa (kuten sairastumisen vuoksi, anotaan rehtorilta).

Peruutusmaksu 10 € kun kurssin alkamiseen on 10 vuorokautta tai enemmän.

Kurssimaksu peritään täysimääräisenä jos paikkaa ei peruta lainkaan tai se perutaan, kun kurssin alkuun on vähemmän kuin 10 vuorokautta.

Oppitunneilta pois jääminen tai suoraan opettajalle tehty peruuttaminen tai keskeytys ei ole pätevä. Peruutukset ja keskeytykset on tehtävä aina toimistoon!

Jos Aurala peruuttaa kurssin:

Kurssi saattaa peruuntua, mikäli ilmoittautuneita ei ole riittävästi noin 5 työpäivää ennen kurssin alkua. Peruuntumisesta tiedotetaan ilmoittautuneille tekstiviestillä ja kurssimaksut palautetaan.

Lukukauden aikana kurssista voidaan jättää pitämättä yksi opetuskerta, jos sijaista on vaikea järjestää.

 

Opiskelu ja laatu Auralassa

Opinto-oikeus on kaikilla asuinpaikkakunnasta riippumatta.

Opiskelun tavoitteet: Opiskelu tapahtuu henkilökohtaisten tavoitteiden mukaisesti. Kurssiarviointien avulla kehitämme opetuksen laatua.

Oppitunti (ot) on 45 minuuttia, etäoppitunti 90 min.

Kirjat, materiaalit ja tarvikkeet eivät sisälly kurssimaksuihin. Auralaan jääneitä oppilastöitä ja välineitä ei säilytetä ilmoitetun ajan yli. Jos opiskelija on epävarma kurssitasostaan, kirjan hankintaa voi lykätä mahdollista tason vaihtoa varten.

Opetusta ei ole

  • juhlapyhinä
  • joulutauon aikana, ks. kurssit
  • kevätkaudella viikolla 8 (opiston ja koulujen talviloma.

Alennukset kurssimaksuista

20 % alennus työttömille. (Alennus ei koske yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettäviä eikä työttömille tai senioreille suunnattuja kursseja.) MAKSETAAN TOIMISTOON tai asiasta sovittava puhelimitse. Todistus työttömyydestä on esitettävä pyydettäessä.

Pienituloisen opintostipendi oikeuttaa 50 %:n alennukseen yhdestä kurssista / lukukausi. Opintostipendiä anotaan rehtorilta vapaamuotoisella hakemuksella.

Auralan Setlementti ry:n jäsenet saavat 10 % alennuksen Auralan kansalaisopiston kurssimaksuista.

Esteettömyys Auralassa

Esteetön kulku päätoimipisteen (Satakunnantie 10) seuraaviin tiloihin: luokka 3, 4, 5, 6 ja 10, juhlasali, Aurora-sali, Pohjola-sali sekä päiväkoti.

Kuulon apuvälineet: Induktiosilmukkamahdollisuus on käytössä. FM-laitetta voi kysyä joko yksittäis- tai pienryhmäkäyttöön. Opettajan puhe kuuluu FM-laitteen lähettimen kautta. Kuuntelija voi kaulasilmukan kanssa joko valita omasta laitteestaan T-asennon tai kuunnella kuulokkeilla mikäli ei käytä kuulolaitetta. Lisätietoja esteettömyydestä www.esteeton.fi

Vakuutukset, Todistukset, Muutokset

Vakuutukset: Henkilövahingoista oppilaat vastaavat itse. Opiskelijoiden omaisuus ei ole vakuutettu. Opisto ei vastaa opiston tiloissa säilytettävistä opiskelijoiden keskeneräisistä tai valmiista töistä eikä työvälineistä.

Todistukset: Tilatuista todistuksista (2/3 kurssista suoritettu) peritään 6 € käsittelymaksu sisältäen postimaksun.

Muutokset: Oikeus muutoksiin kursseissa ja ohjelmassa pidätetään. Opisto ei vastaa mahdollisista painovirheistä esitteessä.

Rekisteriselosteet

Auralan Kurssihallintajärjestelmän henkilötietorekisteri

Kameravalvonnan rekisteriseloste