Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Auralan livetunnit verkossa

elokuu 26. @ 15:00 - 17:00

Ota hyvä startti syksyyn ja aloita liikkuminen livestriimatuilla verkkotunneilla! Tai tutustu sinulle kokonaan uuteen lajiin! Lähetys on katsottavissa ainoastaan suorana, sitä ei tallenneta myöhemmin katsottavaksi. Voit osallistua yhdelle tai vaikka kaikille tunneille.

Ilmoittaudu mukaan 26.8. klo 14 mennessä: https://opistopalvelut.fi/aurala/course.php?l=fi&t=6674  .Lähetämme linkin sähköpostiisi vähän ennen lähetyksen alkua.

klo 15-15.40 Deeana Lehtinen, Aivojooga & Kasvojooga. Hyvinvointipaketti, jossa hauskat, mutta vaikutukseltaan erittäin hyödylliset harjoitukset.

klo 15.45-16.25 Marita Kraama, Tanssiksi – tanssiliikuntaa.
Tanssiksi on kuntoa kohottavaa ja mukaansatempaavaa lavatanssia ilman paria.

klo 16.30-17.10 Hilla Johansson, Liikkuvuutta liikkuen – senioritunti. Tällä tunnilla edistetään kehon luonnollista liikkuvuutta, lempeästi liikkuen. Tunnin aluksi keho herätellään helpolla alkulämmittelyllä, minkä jälkeen lähdetään tekemään erilaisia avaavia, venyttäviä sekä rentouttavia liikesarjoja ja harjoitteita. Myös tasapainoharjoitteet ovat osa tätä tuntia.

klo 17.15-17.55 Thea Mantsinen, Qigong – tie hyvinvointiin, jaksamiseen ja parempaan terveyteen. Qigong (kiinalainen terveysliikunta) on tuhansia vuosia vanhaa harjoitusmuoto Kiinasta, jossa yksinkertaisten harjoitusten avulla poistat tehokkaasti stressiä kehosta ja mielestä ja parannat keskittymiskykyä. Qigong edistää kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia liikunta-, keskittymis- ja hoitomenetelmin. Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille

Tiedot

Päivämäärä:
elokuu 26.
Aika:
15:00 - 17:00
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/aurala/course.php?l=fi&t=6674