Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Auralan livetunnit verkossa

elokuu 27. @ 15:00 - 17:00

Ota hyvä startti syksyyn ja aloita liikkuminen livestriimatuilla verkkotunneilla! Tai tutustu sinulle kokonaan uuteen lajiin! Lähetys on katsottavissa ainoastaan suorana, sitä ei tallenneta myöhemmin katsottavaksi. Voit osallistua yhdelle tai vaikka kaikille tunneille.

Ilmoittaudu mukaan 27.8. klo 14 mennessä: https://opistopalvelut.fi/aurala/course.php?l=fi&t=6675 . Lähetämme linkin sähköpostiisi vähän ennen lähetyksen alkua.

klo 15-15.40 Mia Lamberg, Vetristävää venyttelyä tuolilla; Alkuverryttely ja makeita venytyksiä koko keholle. Tarvitset kaksi tavallista käsinojatonta tuolia (esim. ruokapöydän tuolit sopivat hyvin).

klo 15.45-16.25 Johanna Vanamoinen, Tutustutaan selän hyvinvointiin. Tervetuloa kokeilemaan tunnin sisältöä. Tunnilla toteutetaan kehonhallinnan ja -hahmotuksen sekä liikkuvuuden harjoitteita. Lopuksi lyhyt rentoutumisen harjoite, kuten tunnillakin. Harjoitteet toteutetaan sekä seisten että istuen lattialla tai tuolilla tai makuulla.

klo 16.30-17.10 Minna Kuusisto, Asahi on rauhallista, koko kehoa venyttävää ja hoitavaa suomalaista terveysliikuntaa, jota tehdään hengityksen kannattelemana. Asahia tehdään seisten, etkä tarvitse mitään välineitä.

klo 17.15-17.55 Sari Lohva, Hyvää oloa elokuulle. Maistiaisia syksyn tunneista: Rauhallinen alkulämmittely, tanssillisempi sykkeen kohotus, tehokas lihasten herättely, ja lopussa miellyttävät venyttelyt.

Tiedot

Päivämäärä:
elokuu 27.
Aika:
15:00 - 17:00
Kotisivu:
https://opistopalvelut.fi/aurala/course.php?l=fi&t=6675