Kansalaisopisto

  • ruotsi

Tiedote 27.10.20

Turun kaupunki antoi tiistaina 27.10.2020 linjauksen, jonka mukaan maskia tulee käyttää kaikissa kaupungin sisäliikuntatiloissa. Turun kaupunki vetoaa yksityisiin yrityksiin ja yleishyödyllisiin toimijoihin, että ne noudattaisivat samoja toimintatapoja kuin kaupunki viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Yksityisiin sisäliikuntatiloihin suositellaan asetettavaksi velvoite käyttää kasvomaskia. Kasvomaskia tulee käyttää muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana.

Käytäthän kasvomaskia siirtymissä liikuntatiloin ja pois sekä pukeutumistiloissa.

Kiitos yhteistyöstä!

 

Tiedote 6.10.2020

Turku, Kaarina, Lieto ja Raisio ovat valtakunnallisten koronapandemian leviämisen kriteerien mukaisesti kiihtymisvaiheessa. Siksi näihin kuntiin on annettu suositus, joka noudattelee THL:n kiihtymisvaiheen suositusta kasvomaskin käytöstä väestölle.

Suosittelemme käyttämään kasvomaskia osallistuessanne Auralan toimintaan. Liikunnassa, tanssissa ja joogassa maskia ei tarvitse käyttää. Muistetaan säilyttää 1,5-2 metrin turvavälit ja huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Vältetään ruuhkaa pukuhuoneissa ja siirtymisessä liikuntatiloihin. Liikuntatunneilla on hyvä käyttää omaa jumppa-alustaa.

Noudatamme Auralassa Opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Olemme pienentäneet ryhmäkokoja, jotta tiloissamme on väljempää ja voimme helpommin toteuttaa turvavälit. Siivoamme tehostetusti ja tiloissamme on käsidesiä tarjolla. Älä tule Auralaan, jos sinulla on flunssaoireita tai epäilet koronavirustartuntaa. Kiitos yhteistyöstä!

Kurssit

Lisää kurssiesittelyjä, valokuvia ym. Auralan peda.net-sivuilla