Kansalaisopisto

  • ruotsi

TIEDOTE 20.3.20

Auralan kansalaisopisto on siirtänyt osan opetuksestaan verkkoon. Kielten opetus sekä liikunta/jooga/ tanssi jatkuvat verkko-opetuksena mahdollisimman monen kurssin osalta.
Oman kurssisi opettaja on sinuun lähipäivinä yhteydessä ja kertoo, miten pääset mukaan verkossa tapahtuvaan opetukseen.
Opiskelijoiden digitukena on Elmeri, elmeri.ylitalo@aurala.fi / p. 050-316 7754. Ota rohkeasti Elmeriin yhteyttä, jos tarvitset apua verkko-opiskelun aloittamisessa.
Muutoin Auralan kansalaisopisto on kiinni valtioneuvoston määräyksen mukaisesti 13.4. saakka.
Tsemppiä poikkeusoloihin & pidetään huolta toisistamme! 🌞

TIEDOTE KORONAVIRUKSEN LEVIÄMISEN EHKÄISEMISEKSI 16.3. klo 17.30

Hallitus linjasi 16. maaliskuuta 2020 lisätoimenpiteistä koronavirustilanteen hoitamiseksi Suomessa. Linjattujen toimenpiteiden tarkoituksena on suojata väestöä sekä turvata yhteiskunnan ja talouselämän toiminta. Linjaukset ovat voimassa 13. huhtikuuta 2020 asti. Hallitus on todennut yhteistoiminnassa tasavallan presidentin kanssa, että maassa vallitsevat koronavirustilanteen vuoksi poikkeusolot.

Kansalaisopistojen osalta valtioneuvosto on linjannut seuraavaa:

”Oppilaitosten, yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen sekä kansalaisopistojen ja muun vapaan sivistystyön tilat suljetaan 13.4.2020 saakka ja lähiopetus niissä keskeytetään. — Edellä mainitut järjestelyt tulevat voimaan keskiviikkona 18.3.2020.”

Valtioneuvosto ja toimivaltaiset viranomaiset saattavat päätökset ja suositukset voimaan valmiuslain, tartuntatautilain ja muun lainsäädännön mukaisesti. Toimivaltaiset viranomaiset antavat tarkempia ohjeita vastuidensa mukaisesti. Hallitus antaa valmiuslain käyttöönottoasetuksen eduskunnalle tiistaina 17. maaliskuuta 2020.

Auralan kieltenopetus on siirretty verkko-opetukseksi ja se jatkuu niin kevätkauden loppuun saakka.

 

Kurssit

Lisää kurssiesittelyjä, valokuvia ym. Auralan peda.net-sivuilla