Kansalaisopisto

  • ruotsi

TIEDOTE 15.5.2020

Auralan kansalaisopiston opetusjärjestelyissä huomioidaan tartuntatautitilanteen jatkuminen ja noudatetaan opetushallituksen ja Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen antamia ohjeita. Ohjeiden mukaan riskiryhmien tulisi välttää lähiopetukseen osallistumista. Auralan kansalaisopisto järjestää edelleen lähiopetusta, koska opetus on kaikille avointa. Kehotammekin riskiryhmiin kuuluvia asiakkaitamme harkitsemaan tarkoin lähiopetukseen osallistumista ja huomioimaan opetushallituksen ja THL:n ohjeet.
Auralan kansalaisopisto järjestää lukuvuonna 2020-2021 useita verkkokursseja, joita suosittelemme riskiryhmiin kuuluville asiakkaillemme. Aurala tarjoaa digitukea niille, jotka tarvitsevat teknistä tukea verkko-opiskelun aloittamiseksi.
Ilmoittautuminen ensi lukuvuoden kursseille käynnistyy 26.5. Ilmoittautumisen voi tehdä myös netissä tai puhelimitse.
Seuraamme tilannetta jatkuvasti ja muutamme ohjeitamme viranomaisten ohjeistusten mukaan.

Opetuksen siirtäminen verkko-opetukseksi tai opetuksen toteuttaminen myöhemmin: Mikäli lähiopetuksen toteuttamiseen tulee rajoituksia viranomaistaholta, voidaan opetus siirtää etäopetukseksi rehtorin päätöksellä. Opetuskertoja voidaan myös siirtää toteutettavaksi myöhempänä ajankohtana. Mikäli kurssi jatkuu etäopetuksena tai lähiopetus toteutetaan myöhempänä ajankohtana, ei kurssimaksun palautuksille ole perusteita. Tutustu tarkemmin kurssien peruutusehtoihin: https://aurala.fi/kansalaisopisto-kurssit/ohjeet/

Kaunista kevättä ja hyvää terveyttä kaikille!

Kurssit

Lisää kurssiesittelyjä, valokuvia ym. Auralan peda.net-sivuilla