Opintopistekurssit

Auralan kansalaisopisto on siirtynyt kurssisuunnittelussa osaamisperusteisuuteen. Kurssikuvauksen oheen on osaan kursseista kirjattu osaamistavoitteet. Lisäksi kurssitarjonnassamme on myös opintopistekursseja, joiden kurssikuvausten yhteyteen on kirjattu osaamistavoitteet sekä arviointikriteerit.

  • Osaamistavoitteilla kuvataan, mitä kurssilla opit ja mitä kurssin käytyäsi osaat.
  • Arviointikriteerit kuvaavat yksityiskohtaisemmin, mitä osaamista kurssin hyväksytty suoritus edellyttää.

Opintopistekurssi tarkoittaa, että kurssisuorituksesta on mahdollista pyytää arviointi ja suoritusmerkintä. Hyväksytysti suoritetusta kurssista saat opintopisteet Oma Opintopolkuun. Kurssin voi suorittaa myös ilman arviointia, kuten ennenkin.

Näin saat opintopisteet

  1. Etsi Auralan kansalaisopiston kurssitarjonnasta tarpeisiisi sopiva opintopistekurssi ja ilmoittaudu kurssille. Opintopistekurssit löydät täältä.
  2. Esitä arviointipyyntö opettajalle heti kurssin alussa. Opettaja kertoo kurssikohtaisista arviointikriteereistä ja arvioinnin suorittamisesta tarkemmin kurssin alussa.
  3. Anna suostumuksesi tietojesi käsittelyyn suostumuslomakkeella, joka toimitetaan Auralan toimistoon. Ota yhteyttä Auralan toimistoon: toimisto@aurala.fi tai 050 316 7702
  4. Osallistu kurssille aktiivisesti, opiskele ja kehitä osaamistasi. Hyväksytty kurssisuoritus edellyttää asetettujen arviointikriteerien täyttymistä.
  5. Opettaja arvioi kurssisuorituksesi sovitussa aikataulussa.
  6. Saat tiedon hyväksytystä kurssisuorituksesta ja löydät suoritusmerkinnän Oma Opintopolku -järjestelmästä.