Skip to main content
Ajankohtaista

Iltaolkkaritoimintaa yksinasuville työikäisille

Yksinasuva, onko mitta täynnä yksin olemista? Toivotko tekemistä vapaa-aikaasi tai sisältöä tyhjiin hetkiin? Kaipaatko seuraa iltoihin tai ihmistä, jonka kanssa pallotella ajatuksia?

TULE MUKAAN ILTAOLKKARITOIMINTAAN ALUEOLOHUONEISIIN!

Osallistuminen on maksutonta ja kaikille työikäisille avointa. Toiminta voi olla esimerkiksi yhdessä retkeilyä, pelailua, keskusteluja tai vaikka höntsäliikuntaa – mitä ikinä keksitäänkään. Tule tuomaan ehdotuksesi yhteisestä tekemisestä!

Ohjaajan kanssa voit pohtia vaikkapa harrastamisen mahdollisuuksia tai mieltäsi painavia asioita. Voit myös saada konkreettista apua asioiden hoitamiseen, esimerkiksi hakemusten täyttämiseen tai työnhakuun.

Kaikki iltaolkkarin toiminta on osallistujille maksutonta. Hanketta rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA 2024-2026 ja se on osa Näkymättömät-avustusohjelmaa. 

Kesäkauden toiminta alkaa Auralan alueolohuoneessa, Lausteen Lähiötuvassa ja Pansion Toimintakeskus Panskiksessa toukokuussa. Toiminta jatkuu läpi kesän, lukuun ottamatta kahden viikon kesätaukoa 24.6.-7.7.

KESÄN ILTAOLKKARIT, TERVETULOA MUKAAN:

Lausteen Lähiötupa, alkaa 20.5.
Maanantaisin klo 15-18

Auralan olohuone, alkaa 22.5.
Keskiviikkoisin klo 17-20

Toimintakeskus Panskis, alkaa 23.5.
Torstaisin klo 16-20

 

Lisätietoja iltaolkkarista antaa ja ideoita toiminnaksi vastaanottaa:

Päivi Suominen, paivi.suominen@aurala.fi, 050 316 7704

Essi Leikas, essi.leikas@aurala.fi, 050 473 1047

Hankkeet