Skip to main content
Ajankohtaista

After Work -kursseilta rentoutumista ja hyvää fiilistä

By 3.1.20245 helmikuun, 2024No Comments

Auralan Kansalaisopisto avaa oven rentoon harrastamiseen työpäivän jälkeen tarjoamalla uusia After Work -kursseja aikuisille. Kurssivalikoimaan kuuluu monipuolisia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat mahdollisuuden heittäytyä, rentoutua sekä nauttia Auralan yhteisöllisestä ilmapiiristä.

Teatteri-ilmaisun alkeet aikuisille After Work -tunnilla heittäydytään teatterin maailmaan, tutkitaan mielikuvitusta ja avataan omaa ilmaisua. Hahmoihin heittäytyminen, leikkimielinen liikkuminen ja ryhmähenki ovat kurssin kulmakiviä. Aikaisempaa kokemusta teatterista ei tarvita.

Asahi Asahi tarjoaa terveysliikuntaa, joka yhdistää itämaisen ja länsimaisen perinteen. Liikkeet avaavat kehoa niskasta nilkkoihin pehmeästi hengityksen tukemana. Kurssi sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Hiphop-jumppa Hiphop-jumpassa nautitaan rennosta menosta hiphop-musiikin tahdissa. Kurssilla opetellaan perusaskelia ja tyyliä sekä tanssitaan lyhyitä koreografioita. Ei vaadi aiempaa tanssikokemusta.

Nykytanssi Nykytanssissa tutustutaan kehon liikkeisiin ja ilmaisuun erilaisten harjoitusten ja improvisaation kautta. Pehmeät koreografiat ja lattiatasossa liikkuminen ovat osa tunnin sisältöä.

Nia® yhdistää liikkeen ja mindfulnessin, tarjoten monipuolisen tunnin, joka vahvistaa kehoa ja rentouttaa mieltä. Liikutaan musiikin tahdissa paljain jaloin, kuunnellen ja kunnioittaen omaa kehoa.

Ryhtiä edistävä jooga Joogassa keskitytään selkää ja niskaa hoitaviin asanoihin. Liikkuvuus, kehon vahvistaminen ja stressin vähentäminen ovat tunnin päämäärät. Sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Hathajoogaa ja reggaemusiikkia Hathajooga saa uuden vivahteen reggaemusiikin tahdissa. Kurssi sopii niin joogakonkareille kuin vasta-alkajillekin.

Circuit-kiertoharjoittelu Circuit-tunti tarjoaa monipuolista harjoittelua, yhdistäen aerobisia liikkeitä ja lihaskuntoa. Sopii kaikille kuntoilijoille, sillä tehon voi säätää omien tavoitteiden mukaan.

Lisätiedot: Kaikkien After Work -kurssien ajankohdat ja tarkemmat tiedot löytyvät Auralan kansalaisopiston kurssikaupasta: bit.ly/afterwork-kurssit

 

Lue Aamusetin artikkeli After Work -kursseista: aamuset.fi/artikkeli/6202898