Skip to main content
Ajankohtaista

Auralan Setlementti ry hakee kahta yhteisöohjaajaa

Iltaolkkari yksin asuville (Näkymättömät-avustusohjelma)

 

Auralan Setlementti ry hakee

yhtä kokoaikaista yhteisöohjaajaa ajalle 1.3.2024-31.12.2026 ja
yhtä osa-aikaista yhteisöohjaajaa ajalle 1.3.2024-31.5.2025

Osa-aikaisen tehtävään on mahdollista yhdistää myös muiden Auralan toimintamuotojen työtehtäviä, jolloin tehtävän osa-aikaisuus on suurempi. Esimerkiksi Auralan Ooo! – osaan, opin, onnistun -hankkeeseen tarvitaan osa-aikaista aikuisten perustaitojen ohjaajaa/opettajaa.

Iltaolkkari yksin asuville on kolmevuotinen hanke, joka alkaa 1.3.2024. Sitä rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus STEA ja se on osa Näkymättömät-avustusohjelmaa, jonka tavoitteena on vahvistaa haavoittuvassa asemassa olevien väestöryhmien arjen osallisuutta.

Hankkeen tarkoituksena on järjestää yhteisöllistä toimintaa työikäisille yksinasuville. Työmuodot lisäävät kohderyhmän hyvinvointia, omaa aktiivisuutta ja osallisuutta. Toimintaa järjestetään Turun eri asuinalueilla sijaitsevissa alueolohuoneissa.

Yhteisöohjaajien tehtävänä on ryhmätoiminnan kehittäminen yhdessä kohderyhmän kanssa, ryhmien ohjaaminen, hakeva työ kohderyhmän tavoittamiseksi, palvelunohjaus yksilötyönä, toiminnan kehittäminen yhteistyössä oman tiimin ja verkostojen kanssa. Työ sisältää iltatyötä noin kolmena iltana viikossa. Töitä on toisinaan myös viikonloppuisin.

Edellytämme hakijalta

– alalle soveltuvaa koulutusta (yhteisöpedagogi, sosionomi, muu sosiaali- ja terveysalan tai opetusalan tutkinto)

– kokemusta ryhmien ohjaamisesta ja ryhmätoimintojen suunnittelusta

– rohkeutta jalkautua tekemään hakevaa työtä

– kiinnostusta yhteiskehittämiseen kohderyhmän kanssa

Arvostamme innostusta ja kykyä ideoida uusia toimintamuotoja sekä aiempaa kokemusta yhteistyöverkostoissa toimimisesta. Palvelumuotoiluosaaminen katsotaan eduksi.

Palkka: Kokoaikaisen palkka 2500-3000 euroa ja osa-aikaisen 1250-1500 euroa riippuen koulutuksesta ja työkokemuksesta. Noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Työsuhteessa on kuuden kuukauden koeaika. Toivomme, että työntekijä voi aloittaa 1.3.2024, mutta myöhemmästäkin aloitusajankohdasta voidaan sopia.

Tarjoamme sinulle työpaikkaa monialaisessa järjestössä, jossa edistetään hyvää ja aktiivista elämää kaikissa elämänvaiheissa, erilaisuuden ymmärtämistä ja yhteisöllisyyttä. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja merkityksellisen työn. Meillä pääset mukaan myös innovatiiviseen kehittämistyöhön, sillä kehitämme toimintaamme yli hanke- ja toimintamuotojen. Auralassa työskentelee 20 päätoimista ja noin 80 tuntiyöntekijää. Yhdistyksemme on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Lue lisää: https://aurala.fi/mika-on-aurala

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 2.2. klo 16 mennessä osoitteeseen: hakemukset@aurala.fi Lisätietoja sähköpostitse essi.leikas@aurala.fi tai puhelimitse, p. 050 473 1047, seuraavina ajankohtina: ma 22.1. klo 10-13, pe 26.1. klo 10-13 ja ti 30.1. klo 9-12. Haastattelut pidetään viikoilla 6 ja 7.