Ohjeita opiskelijalle

Auralan kansalaisopistossa voivat opiskella kaikki halukkaat asuinpaikkakunnasta riippumatta, eikä opiskeluun vaadita Auralan Setlementti ry:n jäsenyyttä.

Opiskeluvälineet:
Kirjat, materiaalit ja tarvikkeet eivät sisälly kurssimaksuihin. Lukuvuoden päättymisen jälkeen Auralan kansalaisopistoon jääneitä oppilastöitä ja harrastusvälineitä ei säilytetä. Liikuntatunneille voi halutessaan ottaa oman jumppa-alustan mukaan. Oppikirjan hankinta ensimmäiselle tunnille ei ole välttämätöntä, jos opiskelija ei ole varma kurssitasosta, vaan haluaa varata mahdollisuuden tasonvaihtoon.

Vakuutukset:
Henkilövahingoista oppilaat vastaavat itse. Opiskelijoiden omaisuus ei ole vakuutettu. Auralan kansalaisopisto ei vastaa opiston tiloissa säilytettävistä opiskelijoiden keskeneräisistä tai valmiista töistä eikä työvälineistä.

Todistukset:
Pyydetyistä todistuksista (vähintään 2/3 kurssista suoritettu) peritään 10 € sisältäen postimaksun.

Opetusta ei ole:

  • Juhlapyhinä
  • Joulutauon aikana
  • Kevätkaudella viikolla 8 (talvilomaviikko)

Muutokset:
Oikeus ohjelman muutoksiin pidätetään. Auralan kansalaisopisto ei vastaa mahdollisista painovirheistä esitteessä ja internetissä.

Esteettömyys Auralassa

Esteetön kulku päätoimipisteen (Louhenpolku 2) seuraaviin tiloihin: luokka 3, 4, 5, 6 ja 10, juhlasali, Aurora-sali, Pohjola-sali sekä päiväkoti.

Kuulon apuvälineet: Induktiosilmukkamahdollisuus on käytössä. FM-laitetta voi kysyä joko yksittäis- tai pienryhmäkäyttöön. Opettajan puhe kuuluu FM-laitteen lähettimen kautta. Kuuntelija voi kaulasilmukan kanssa joko valita omasta laitteestaan T-asennon tai kuunnella kuulokkeilla, mikäli ei käytä kuulolaitetta. Lisätietoja esteettömyydestä www.esteeton.fi

Rekisteriselosteet

Auralan kurssihallintajärjestelmän henkilötietorekisteri 2018
Kameravalvonnan rekisteriseloste