Skip to main content

Senioriolkkarista virkeyttä viikkoon

Senioriolkkari on senioreiden itse ideoimaa toimintaa omalla asuinalueellaan. Toimintaa toteutetaan alueolohuoneissa tai muissa yhteiskäyttöön soveltuvissa tiloissa – tai vaikka ulkona. Toiminta voi olla esimerkiksi kahvittelua, käsitöitä, liikuntaa, kulttuuria tai mitä vain osallistujien ideoista nousevaa toimintaa. Ryhmät voivat pyöriä joko vertaisohjaajan vetämänä tai palkatun  senioritsempparin tukemina. Senioriolkkarin toiminta on maksutonta ja kaikille avointa.

Tavoitteena on lisätä lähiöissä asuvien senioreiden osallisuutta, turvallisuuden tunnetta ja hyvinvointia sekä vähentää yksinäisyyttä tuomalla seniorit yhteen virkistävän toiminnan pariin lähellä kotiaan, omalla asuinalueellaan. Senioriolkkarin rahoitus tulee Turun kaupungin  testamenttilahjoituksina saatujen varojen tuotoista. Rahoituskausi 10/2023-12/2024.

Tule mukaan ideoimaan toimintaa senioriolkkariin

Kutsumme seniorit yhteisiin ideariihiin kertomaan toiveistaan ja ideoistaan toiminnalle. Osallistujien omat kiinnostuksen kohteet sekä myös oma osaaminen ovat tärkeässä asemassa toiminnan suunnittelussa. Mikä olisi juuri Sinulle mielekästä tekemistä? Minkälaiseen toimintaan osallistuminen toisi piristystä päivään?

Ensimmäiset Senioriolkkarin ideointikahvit järjestetään:

Jyrkkälän asukastuvalla ma 23.10. klo 9-13 (Jyrkkälänkatu 2)Tulostettava A4 esite.
Auralan olohuoneessa ti 24.10. klo 10-12.30 (Satakunnantie 10)
Lausteen lähiötuvalla ma 20.11. klo 11-13 (Kirjurinkatu 3)

Olet lämpimästi tervetullut! Ota naapurikin mukaan 😊

Lisätietoja toiminnasta antaa ja myös ideoita/vinkkejä vastaanottaa:

Essi Leikas
050 473 1047
essi.leikas@aurala.fi